Välkommen till Södra Wetterns Fiskareförening och Trolling

Mail till klubben - Conny.larsson@ju.se24 mars, 2015

Årsmötet 23/3

Årsmöte Södra Wetterns Fiskareförening & Trolling

Måndagen 23 mars var det årsmöte som hölls i JSS klubbstuga Rosendala Huskvarna. Det var 17 medlemmar som kom till mötet där sedvanliga punkter och val gick igenom. styrelsen beviljades ansvarsfrihet.
Ordförande för mötet blev Peter Lindholm sekreterare valdes Inge Löfqvist .
omval på kassör Håkan Rubensson ,sekreterare Christer Widahl.
Även styrelsesuppleanter 4 st omvaldes ,Hans Bergman,Ingvar Thorsholen,Ingvar Axelsson,Jimmy Nordling,även revisorerna omvaldes.
Föreningen bestämde att lämna in en skrivelse till Jönköpings kommunen och Gränna kommun om att släppa kräftfisket fritt på deras vatten,
Fisketräffar och tävlingar som föreningen håller eller medverkar i bokades 
Fisketräff att hyra en regnbågssjö 16/5 AW-Göl som ligger i Forserum.
Fisketräff/tävling som hålls på Visingsö 27/6. Klubbmästerskap som utgår från Sjöbo Trånghalla 1/8 reservdag 2/8 .sen sista fisketävlingen som även är öppen för icke medlemmar 12/9 Röding Open.
Föreningen som även är medlem i VFF skall skicka 4 st medlemmar på deras årsmöte 12/4 som hålls i Olshammar. Ingvar Thorsholen informerade om skrivelser som VFF skrivit till Länsstyrelserna runt Vättern får två års sen om att sätta en gräns N.Visingsö för att få fiska kräftor söder om denna gräns och även ett det inte kommit någon utvärdering när dom satte ut förbuds zoner  där allt fiske är förbjudet.tiden sattes till 5 år och den tiden är passerad,blir det inget svar innan 8/4 kommer länsstyrelserna att KO anmälas. Föreningen uppmanade medlemmarna ett anmäla sig till träffen om fisk och fiske runt Vättern som länstyrelsen kommer att ha på tre ställen Hjo 23/4 Jönköping 27/4 Motala 28/4 mera info om detta på länstyrelsen hemsida.efter mötets avslutning bjöd föreningen på kaffe och smörgåstårta som inhandlats från Mackor och Mackaroner i Huskvarna.

 Peter Lindholm
Ordförande SWFF&Trolling